Henter data ...

Personlig planlægning og effektivitet kursus. København (KBH), Aarhus eller målrettet firmahold. 5.500 kr. + moms

Kort navn:

Varighed:


RING 70 23 26 50 eller send en mail og få uforpligtende informationer om, hvor kurset udbydes, datoer, priser og en status på, om kurset har deltagere nok til at det bliver gennemført.

Udbydes kurset ikke i oversigten til højre, så kontakt os endelig for ny dato.

Dette inspirerende kursus i personlig planlægning hjælper dig med at bryde de dårlige vaner og få styr på din tid og dine daglige gøremål. Du får effektive værktøjer til at organisere og strukturere din arbejdsdag, så du får større overblik og reduceret din dårlige samvittighed. Som en del af pakken får du en personlig opfølgningssamtale med underviseren to uger efter kurset.

 

   Det lærer du:

  • At tage tidsrøvere og overspringshandlinger ved hornene
  • At håndtere dine e-mails i Outlook eller Lotus Notes el. lign. system
  • Opgaveløsning via Outlook, Lotus Notes el. lign. system
  • At skabe ro og fordybelse i en hverdag med mange afbrydelser
  • At bryde de vaner, der spænder ben for en effektiv hverdag
  • At prioritere din tid og dine opgaver
  • At undgå at være slave af din indbakke
  • At bevare orden og overblik i travle perioder
  • At få de vigtigste ting gjort


Få ro og overblik i en travl hverdag!
Rod, manglende overblik og følelsen af ikke at have styr på tingene er en af de væsentligste årsager til stress. Dette kursus vil gøre dig bedre til at planlægge dine arbejdsopgaver og dine e-mails, så du får skabt ro og overblik. Slutresultatet er et bedre workflow, et reduceret stressniveau og en større arbejdsglæde, hvilket styrker både motivationen, produktiviteten og resultaterne.

 

 


Du får personlig opfølgning
For at sikre, at de nye vaner fastholdes efter kurset, tilbyder vi dig gratis en samtale med underviseren, når der er gået to uger. Her taler I om de værktøjer, du er gået i gang med at bruge; du får feedback, og du får den sidste vejledning.


Du vender hjem med en personlig handlingsplan
I løbet af kurset får du hjælp til at udarbejde en personlig handlingsplan med konkrete punkter, du skal arbejde med fremadrettet for at få en hverdag med overblik, ro og kontrol. Handlingsplanen revideres i samtalen med underviseren to uger efter kurset.


Tilpasset til dig og din personlige læringsstil
Kurset skræddersys til dine behov og dine forudsætninger. Forud for kurset tager alle en lille læringstest som underviseren bruger i sin forberedelse af kurset.

 

Kursets målgruppe
Du har mange bolde i luften og har ofte meget travlt. Du savner ro og overblik i dit arbejdsliv. Du vil gerne være mere produktiv, men har svært ved at finde tid til det hele. Du bliver ofte forstyrret af e-mails, telefonen eller kollegaen, der prikker dig på skulderen, hvilket gør det svært for dig at fordybe dig og nå dine opgaver og de aftaler, du har indgået.


Få det maksimale ud af dit kursus!
Når du tilmelder dig et kursus hos denne udbyder får du desuden tilsendt et lille gratis e-learning-værktøj, der hjælper dig til at få størst udbytte af dit kursus.

 


Bestil et internt kursus eller et personligt forløb
I kan bestille et internt kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det er også muligt at bestille et forløb, hvor en eller flere medarbejdere får hjælp til at ændre arbejdsvanerne og deres workflow via personlig sparring på deres eget kontor.  Ring til Kursusplanen på tlf. 70232650 for mere information og priser.


Har du et spørgsmål?
Ring til Kursusplanen på tlf. 70232650 eller send dit spørgsmål til info@kursusplanen.dk