Henter data ...

Mini MBA i Sustainability Management. Uddannelsen strækker sig over 6 måneder, og du vil blive undervist af professor Steen Hildebrandt og 4 andre førende eksperter på området. FN’s Verdensmål. Bæredygtighed. 36.750 kr. + moms

Kort navn:

Varighed:


RING 70 23 26 50 eller send en mail og få uforpligtende informationer om, hvor kurset udbydes, datoer, priser og en status på, om kurset har deltagere nok til at det bliver gennemført.

Udbydes kurset ikke i oversigten til højre, så kontakt os endelig for ny dato.

Mini MBA i Sustainability Management

På denne ambitiøse efteruddannelse i bæredygtighed vil du møde professor Steen Hildebrandt og 4 andre førende eksperter inden for FN’s Verdensmål, sustainability og bæredygtighed


 

  

7 grunde til at du ikke kan gå glip af uddannelsen:

  • Du bliver opdateret med den nyeste viden og får masser af konkrete værktøjer til at arbejde med bæredygtighed og SDG’er.

  • På uddannelsen vil du blive guidet af nogle af landets førende eksperter inden for bæredygtighed og SDG’er.

  • Du bliver belæst inden for emnet om bæredygtighed. Faktisk får du en bogpakke til værdi af hele 2.500 kr.

  • Du får 6 undervisningsdage (over 6 måneder) på to af landets mest bæredygtige konferencehoteller samt fælles middag, gruppeøvelser og overnatning inden modul 5.

  • Du får værdifuld sparring fra andre, der, ligesom dig, interesserer sig for bæredygtig transformation.

  • Du bliver tildelt en studiegruppen under hele uddannelsen, som du kan sparre og udveksle erfaring med.

  • Og så bliver du ikke mindst en værdifuld medarbejder, og du får bevis på dine nye kompetencer.


               

Uddannelsen du har ventet på!


Ambitionerne for bæredygtighed i dansk erhvervsliv er stor. Og det er en fantastisk udvikling af være vidne til. Men med store ambitioner følger også et væld af praktiske udfordringer. Der er derfor brug for helt nye kompetencer, hvis vi skal realisere vores ønsker for fremtiden: Hvordan omsætter man de ambitiøse drømme for bæredygtighed til konkrete tiltag? Hvordan udformer man en bæredygtighedsstrategi? Hvor effektmåler man de bæredygtighedstiltag, man opstiller? Hvordan laver man et klimaregnskab? Hvordan griber man en livscyklusanalyse an? Hvilke produktcertificeringer og ledelsescertificeringer bør man have på arbejdspladsen? Hvordan opnår man kommerciel-værdi (og besparelser) med sine bæredygtighedstiltag? Hvordan måler man sit klimaaftryk på verden? Hvordan udarbejder man en bæredygtighedsrapport? Hvordan skaber man følgeskab i forhold til forandringerne? Og hvordan skal det hele kommunikeres ud til omverden?

Skal man gennemføre en bæredygtig transformation, kræver det viden, overblik og værktøjer. Og alt det har vi samlet til dig i denne uddannelse.

Kom fremtidens marked i møde med verdensmålene


FN’s verdensmål er dobbeltsidet. På den ene side er de udtryk for de alvorlige udfordringer, kloden og vi mennesker står over for. På den anden side tilbyder de et katalog over forretningsmulighederne. Fremtiden kalder på nye produkter, services og forretningsmodeller og der vil være helt nye markeder at erobre. På uddannelsen stiller vi skarpt på denne dobbelthed i både at skabe en positiv forandring for verden og bidrage til en positiv forandring for ens egen organisation. Og det er uanset om du sidder i en profitorienteret virksomhed, en NGO eller en kommune.

På uddannelsen møder du professor Steen Hildebrandt

På uddannelsens første modul vil du møde professor Steen Hildebrandt – en af de helt store skikkelser inden for bæredygtig transformation og bæredygtig ledelse. Steen er forfatter til mere en 50 bøger, han har vundet en lang række af priser for sit arbejder og holder over 100 foredrag om bæredygtighed og FN’s verdensmål årligt. Steens arbejder benhårdt for at sprede det bæredygtige budskab til det danske arbejdsmarked!

Erhvervslivet hungrer efter bæredygtighedskompetencer

En ting er sikkert. Bæredygtighed er kommet for at blive. Det er ikke bare et smart buzzword, der hurtigt mister sin effekt. Det er faktisk allerede ved at trænge sig ind i alle de danske private virksomheder, organisationer og offentlige arbejdspladser. Og efterspørgslen efter medarbejdere med viden om bæredygtighed er i rivende udvikling. Ser man på en af Danmarks største jobsøgningsportaler, er der lige nu er der over 1.000 akutelle jobopslag, der indeholder ordet ‘bæredygtighed’. Der er altså er kæmpe uopfyldt behov for kompetente ansatte inden sustainablity.


Følg med tidens udvikling


Der bliver stillet større og større krav til jeres bæredygtighedsindsatser. Og de krav vil kun blive endnu større med tiden. I en undersøgelse udtaler 73 % af verdens forbrugere, at de vil gøre en indsats for at ændre deres forbrugsmønstre for at mindske deres aftryk på kloden.

Når en kunde kortlægger sit eget klimaaftryk, bliver I en del af de beregninger. Og hvis jeres klimaregnskab (og arbejds med SDG’erne) trækker for tungt på kundens aftryk, risikerer I, at kunderne vælger jer fra. Og er I omvendt længere fremme end konkurrenter, giver det jer en kæmpe fordel.


Der er altså ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med at styrke jeres viden om kompetencer inden for bæredygtighed!


Denne uddannelse i bæredygtighed er ikke målrettet en specifik branche eller arbejdsfunktion.


“Mini MBA i Sustainability Management” er for dig, der arbejder med bæredygtighed og FN’s Verdensmål (eller er på vej ind i det) og gerne vil blive endnu bedre til at drive bæredygtighedsprojekter og bidrage til at skabe komplette bæredygtighedstransformationer.


Der kan være mange indgange til at arbejde med bæredygtighed. Du er måske projektleder, rådgiver, udviklingskonsulent, bæredygtighedskonsulent, selvstændig konsulent, leder, HR-medarbejder – eller noget helt andet. Diversiteten er guld værd på uddannelsesholdene, og alle kan lære af hinanden og trække på hinandens praktiske erfaringer.


Der er ingen formelle optagelseskrav på “Mini MBA i Sustainability Management”. Og den er målrettet både privat og offentlig ansatte.



Du kan enten tilmelde dig uddannelsen i Aarhus eller i København. I Aarhus er vi hos Comwell, der i 2019 og 2020 er kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Og i København er vi på Hotel Marriott, der er et eco-certified hotel. Uddannelsen består af 6 undervisningsdage (kl. 9-17) med en måneds mellemrum.


På modul 5 bryder vi dog rammerne: Her samler vi Aarhus-holdet og København-holdet til et fælles kursusdøgn på Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg. Du møder ind på hotellet kl. 17.00, hvor der er velkomst og en introduktion til emnet for modul 5. Herefter byder vi på en middag og et par glas vin med havudsigt, og senere på aftenen løser I en bæredygtighedsøvelse i gruppper. Der er overnatning på hotellet, og dagen efter vil være en fuld undervisningsdag. Du får dermed rig mulighed for at finde endnu flere ligesindede sparringspartnere, der kan få stor værdi for dig og din arbejdsplads under og efter uddannelsen.


  • København-holdene: Hotel Marriott (København) + Sinatur Hotel Storebælt (Nyborg)

  • Aarhus-holdene: Comwell Arhus + Sinatur Hotel Storebælt (Nyborg)



Hvis du selv skal betale for uddannelsen og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og koster ikke din arbejdsgiver noget). Ring til os på tlf. 70 232650 eller skriv til anja@kursusplanen.dk  for at høre mere om ordningen



Forbehold for ændringer efter publisering





Kursusdatoer