Henter data ...

AI Manager kursus - 2 dage. Få kontrollen over de populære AI-værktøjer ChatGPT, Bard og Midjourney. 8995 kr. + moms

Kort navn:

Varighed:


RING 70 23 26 50 eller send en mail og få uforpligtende informationer om, hvor kurset udbydes, datoer, priser og en status på, om kurset har deltagere nok til at det bliver gennemført.

Udbydes kurset ikke i oversigten til højre, så kontakt os endelig for ny dato.

Dette AI kursus er for dig, som gerne vil lære at anvende og implementere AI i dine arbejdsprocesser. Som AI Manager kan du navigere sikkert på tværs af de mest populære AI værktøjer og bruge AI til at optimere og effektivisere både dine egne, teamets og virksomhedens arbejdsopgaver.Skal AI være en integreret del af dine arbejdsopgaver? På dette AI Manager kursus lærer du at udnytte AI's fulde potentiale. Kurset giver dig praktisk erfaring med førende AI-værktøjer som ChatGPT, Google Bard og Midjourney, så du efterfølgende kan arbejde selvstændigt med værktøjerne.

Undervejs på kurset lærer du at implementere din egen skrivestil og at tone robotternes indhold, så du får et mere personificeret og virkelighedsnært output. Derudover lærer du, hvordan du inkluderer komplekse data fra PDF'er og Excel-filer i ChatGPT, så din datahåndtering fremadrettet bliver mere effektiv.

Ved at udvikle dine egne GPT-modeller kommer robotten til at kende dig og kan respondere bedre. På kurset lærer du, hvordan du forsyner ChatGPT med netop dine instruktioner, data og filer, så robotten derved kan give dig mere brugbare resultater.

Når vi fortsætter mod det mere kreative hjørne, kommer du til at udforske Generative AI og dens utallige muligheder. Her lærer du bl.a. om AI billedgeneratorer samt det at skabe AI billeder i Midjourney. Afslutningsvis dækker vi de essentielle juridiske aspekter ved brugen af AI, herunder rettigheder, datasikkerhed og GDPR.

Efter kurset er du klædt på til at lede AI-initiativer og ved, hvordan du ved hjælp af AI værktøjerne kan skabe brugbare resultater og effektivisere processer - både i din egen stilling og generelt i virksomheden.


Dit udbytte af kurset AI Manager

  • Opnå praktisk erfaring med markedets mest populære AI-værktøjer
  • Lær at prompte hensigtsmæssigt, så du kan opnå brugbare resultater
  • Lær at uploade og arbejde med data fra PDF'er, Excel-filer og andet i ChatGPT
  • Få gennemgået klassiske og konkrete optimeringsmuligheder med AI i din virksomhed
  • Lær at bygge avancerede modeller i ChatGPT, som agerer ud fra netop din data og instruktion
  • Integrer ChatGPT i konkrete arbejdsopgaver med CustomGPT
  • Lær at navigere på tværs af de populære AI værktøjer ChatGPT, Google Bard og Bing AI
  • Lær at skabe billeder med Generative AI, når du får praktisk erfaring med Midjourney
  • Forstå de nødvendige indsigter om rettigheder, datasikkerhed og GDPR i brugen af AI

Dette AI kursus kræver ikke forudgående viden om AI og tilhørende datateknologi - blot en naturlig nysgerrighed på AI og kunstig intelligens.