Henter data ...

Python programmering videregående kursus. Leder frem til test TSU-226. København (KBH), Aarhus, remote) eller målrettet firmahold. 14400 kr. + moms per deltager

Kort navn:

Varighed:


RING 70 23 26 50 eller send en mail og få uforpligtende informationer om, hvor kurset udbydes, datoer, priser og en status på, om kurset har deltagere nok til at det bliver gennemført.

Udbydes kurset ikke i oversigten til højre, så kontakt os endelig for ny dato.


Dette kursus går i dybden, og du præsenteres for avancerede emner i Python og får videregående gennemgang af klasser og features i Python, der muliggør pytonisk kode. Du får værdifuld viden, så du kan bruge Python til udvikling i større og mere komplekse projekter.

  Beskrivelse

Kurset er henvendt til dig, der virkelig skal i dybden med Python som udvikler, og som skal anvende sproget til store opgaver hvor sikkerhed og korrekthed er i højsædet.

Python kan meget mere end simple scripts - det kan anvendes til at lave meget avancerede datamodeller, der går ud over de rent objektorienterede dele af sproget. I mange konkrete situationer fra den virkelige verden, er funktioner mere anvendelige. Vi kommer i kurset ind på, hvordan man kan anvende funktioner, der kører optimalt og uden skjulte sideeffekter, som kompromitterer kodesikkerheden - lambdaer og closures.

Vi også kommer ind på, hvordan Python bærer sig an med at få forbindelse til traditionelle relationsdatabaser, der anvender SQL til at udtrække data fra store databaser som Microsofts SQL Server, Oracle, DB2. Hvis man ikke passer på, kan man åbne databasen for angreb udefra. Her har Python sine metoder til at sikre data-integriteten.

Vi sammenkobler SQL med det objektorienterede i form af SqlAlchemys ORM-koncept - en mekanisme, der skjuler SQL-niveauet til fordel for klasser, hvilket gør at man ikke skal kode direkte i SQL.

Samtidig dækker kurset performance i Python og vi arbejder med bl.a. multithreading og multiprocessing til at forbedre through-put. Vi kommer ind på elementer, der kan ødelægge performance, fx deadlocks, race-conditions og overdreven låsning af ressourcer. Hvis mekanismerne bruges korrekt, kan vi danne det første kode-grundlag for store systemer som e-commerce og customer-management systemer.

For at få disse systemer til at fungere, kræver det at Python kan benytte client/server modellen. Vi gennemgår mulighederne i socket-baserede vs. URI-baserede programmer, og øver os i at få både klient-koden og server-koden til at fungere.

I stedet for at sende information mellem klient og server, kan vi med fordel anvende XML til at strukturere data på en måde, hvorpå data bliver selvverificerende. I praksis vil Python helst bruge JSON-formatet, da dette er langt nemmere at arbejde med. Dette får du også erfaring med på kurset.

Tilhørende exam

TSU-226 - Python Programming Advanced

 

Forudsætninger

Python Programmering Grundkursus

 

Videre forløb

 

 

 

 

Kursusdatoer