Henter data ...

C# Programmering Avanceret kursus. Stor København, remote eller målrettet firmahold. 14400 kr. + moms per deltager

Kort navn:

Varighed:


RING 70 23 26 50 eller send en mail og få uforpligtende informationer om, hvor kurset udbydes, datoer, priser og en status på, om kurset har deltagere nok til at det bliver gennemført.

Udbydes kurset ikke i oversigten til højre, så kontakt os endelig for ny dato.


Få dybdegående og specialiseret kendskab til C# og .NET programmering, f.eks. pattern matching og det ”nye” switch udtryk.

  

Beskrivelse

Kurset bygger videre på de fundamentale områder, berørt i C# Programming Videregående.

Vi ser nærmere på de mange nye muligheder i C#, f.eks. pattern matching og det ”nye” switch udtryk. Derudover gennemgås en række principper og faciliteter i forbindelse med C#’s klasser herunder også SOLID principperne samt Destructor og IDisposable.

Kurset fylder også værktøjskassen med viden om Generics (generel kode med variabel datatype), Reflection (benyt ukendte programmer), brug af flertrådet kode samt grundlæggende kryptering.

Endelig er der også en grundlæggende indføring i mulighederne for brugergrænseflader (UI), fra konsol via Windows desktop (WPF) over Cross platform desktop/phone (MAUI) til Web (MVC). Vi kaster også et blik på Blazor, der er C#/.Net, afviklet direkte i browseren.

De enkelte moduler afsluttes med en opgave, hvor der er mulighed for at afprøve faciliteterne i praksis.

Kursushuset stiller Windows computere med Visual Studio til rådighed. Du er velkommen til at arbejde i dit eget miljø (fx JetBrains's Rider på Linux), men må så selv medbringe en computer.

Instruktøren anvender Visual Studio på Windows og kan kun assistere med opsætning af andre miljøer i begrænset omfang.


Tilhørende exam

TSU-231 - C# Programming Advanced 2


Forudsætninger

C# Programmering Videregående

 


Videre forløb

C# Expert Sessions