Henter data ...

Power BI Grundkursus. Lær at lave nutidige rapporter, som kan deles på samtlige enhedstyper (Desktop, mobil, tablets osv.). København (KBH), Aarhus, remote eller målrettet firmahold. 12500 kr. + moms

Kort navn:

Varighed:


RING 70 23 26 50 eller send en mail og få uforpligtende informationer om, hvor kurset udbydes, datoer, priser og en status på, om kurset har deltagere nok til at det bliver gennemført.

Udbydes kurset ikke i oversigten til højre, så kontakt os endelig for ny dato.


Kurset er til dig, som vil godt fra start med at lave rapporter i Power BI. Du bliver klædt på til at forstå vigtige principper samt at anvende de centrale byggesten i Power BI til effektiv dataanalyse og -visualisering. Du introduceres også til udgivelse og deling af rapporter og dashboards i Power BI service


 

  

Beskrivelse

Kan du svare ja til nogle af nedenstående, så er dette kursus nok lige noget for dig!

  • Drømmer du om at finde ud af, hvordan færdige rapporter og Dashboards benyttes?

  • Vil du gerne forstå interaktioner, filtreringer og detaljegang i Power BI?

  • Drømmer du om at komme i gang med at lave samt udgive rapporter og dashbords?

  • Ønsker du et overordnet overblik over, hvad der gemmer sig i Power BI produktporteføljen?

  • Vil du vide hvilke data, der kan benyttes i Power BI Universet?

  • Ønsker du at kende mulighederne for at tilgå og benytte rapporter, dashboards og apps?

På kurset kommer du til at designe dine egne rapporter, publicere disse og lave dashboards, hvor visualiseringer fra forskellige rapporter kan samles, og dermed give det hurtige overblik.

Kurset giver dig indblik i processen at lave rapporter, hvor det er centralt at have en god datamodel, som gør rapporter mere effektive og gør det lettere at lave beregninger. Det hele kan laves uden selv at være udvikler. Ofte kan du faktisk komme i mål uden nødvendigvis at skulle kode en eneste linje kode.

Med Power BI kan datagrundlaget skabes fra en række datakilder, hvor data kan omformes og lægges i en datamodel, som er central for beregninger og det visuelle. Du lærer, hvordan der skabes forbindelse til en række datakilder, så du efter kurset kan forbinde dig til dine egne data og arbejde videre med dem i Power BI.

Kurset er oplagt for medarbejdere i forbindelse med opstartsfasen af et større Power BI projekt. Bl.a. så medarbejderne kan komme godt fra start med Power BI og kan tale mere ligeværdigt med konsulenterne på et teknisk plan. Kurset er også oplagt for dem der skal i gang med processen fra a til z; at gå fra datakilder til færdige rapporter, dashboards og apps.

Tilhørende exam

TSU-777 - Power BI Basics

Videre forløb