Henter data ...

ESL-uddannelsen – 2020/2021 - Governance, Risk og Compliance (3 x 4 dage + 1 dag eksamen) kursus (EL0001) - få tilsendt program. Se pris

Kort navn:

Varighed:


RING 70 23 26 50 eller send en mail og få uforpligtende informationer om, hvor kurset udbydes, datoer, priser og en status på, om kurset har deltagere nok til at det bliver gennemført.

Udbydes kurset ikke i oversigten til højre, så kontakt os endelig for ny dato.

Informationsikkerhedsuddannelse: Den voksende trussel fra cyber-crime, såsom ransomware, DDoS-angreb, APT og andet malware betyder, at virksomheder nu, mere end nogensinde, skal tage ansvar for IT-sikkerhed på ledelsesniveau. 

Dette samtidig med et stadigt større krav om adgang til alle data på alle devices 24/7/365, i en verden hvor IT fortsat bliver mere og mere kritisk og en klar virksomhedsdifferentiator. 

Dertil kommer branche og lovgivningsmæssige krav, eks. GDPR. Som eksamineret Informationsikkerhedsleder får du de færdigheder, som er væsentlige i en forretnings orienteret organisation. 

Du kommer til at arbejde med, hvordan du som leder kan skabe værdi for resten af virksomheden gennem IT-sikkerhed. 


Som Informationsikkerhedsleder er du i løbende dialog med IT- og virksomhedsledelsen om informationssikkerheden, og ESL-uddannelsen giver dig de metoder og redskaber, der skal til. Samtidig sikrer uddannelsens struktur, at du gennem forløbet får etableret et unikt professionelt netværk med de øvrige deltagere og undervisere.